Richard Nixo verslagen van de oorlog in Vietnam in 1972


Richard Nixon won de presidentsverkiezingen in 1968 met de slogan''Vrede met eer.'' aangegeven dat de belangrijkste taak van Nixon was naar Vietnam trekt de VS uit met eer intact. Verenigde Staten realiseerde zich dat ze niet konden oorlog te winnen van de. De strijd tegen het communisme was dus gevochten door de gefinancierd en getraind Zuid-Vietnamese troepen (Zuid-Vietnamezen), terwijl de Amerikaanse troepen teruggetrokken uit de land. Dit werd genoemd de Nixon Doctrine (Guam Doctrine).

Verenigde Staten trok zijn troepen class = "HPS" title = "Klik hier voor alternatieve vertalingen"> uit Vietnam in 1973. 58 000 Amerikaanse soldaten werden gedood in het conflict. ongeveer 5,7 miljoen Vietnamezen voor alternatieve vertalingen ">, met inbegrip van ongeveer 3 miljoen burgers, werden gedood in de oorlog in Vietnam. De oorlog heeft uiteindelijk 30 eind 1975.

Hier hoort u Nixon in haar verslag over de oorlog in Vietnam 25 april 1972.

Vertaald door Google. Waarschuwing: De informatie over deze bijdrage kan automatisch vertaald zijn door Google en fouten bevatten. Bekijk vertaalde velden in de originele taal: Engels.

Er gebeurde geen screening inzake informatieveiligheid.
Dit is geen bekrachtiging of impliciete goedkeuring van de inhoud van de externe website.
Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.