WISPERpro artistieke cursussen voor leerkrachten en groepsbegeleiders - aanbod 2021

Logo WISPER vzw
WISPER vzw

Je staat regelmatig voor een (klas)groep. Beginner of ervaren rot: met een groep actief rond kunst werken, het is een constante evenwichtsoefening. En aan inspiratie, methode en bouwstenen heb je daarbij nooit genoeg!

Uitwisselen met vakgenoten doet dan ook niet alleen verdraaid veel deugd, het is ook een uitstekende manier om je aanpak en goesting in een hogere versnelling te zetten.

Het WISPERpro cursusaanbod biedt ondersteuning aan iedereen die zijn groep iets wil laten leren van of door een kunstzinnige insteek. 

Vanuit hun eigen ervaring reiken onze educatieve medewerkers je massa’s input aan over het lesmaken én lesgeven vanuit een artistiek medium. Als thema’s kiezen ze steevast onderwerpen die hun bloed sneller doen stromen. Zo nemen ze jou mee op hun eigen artistieke drive én bouwen jullie in groep verder op de expertise die elke deelnemer in huis heeft.

Al onze WISPERpro cursussen zijn gebaseerd op een aanstekelijk werkproces en actieve uitwisseling met onze eigen educatieve medewerkers en andere vakgenoten. En daar hebben we jou heel graag bij! 

Goed om weten: wie inschrijft vóór 1 december 2020 mag gratis een collega van dezelfde school of organisatie meebrengen! Meer info en het volledige cursusaanbod 2020-2021 vind je op www.wisper.be/pro

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
WISPER vzw
Organisatie

Ontdek ook