Help de otter en win een Radio Oorwoud concert in jouw school!


Welkom, avonturiers van de natuur! Ben je net zo dol op otters als wij? Zijn jullie net zo speels als deze schattige waterdieren? De otter houdt van schone rivieren en beekjes, maar helaas zijn sommige van zijn favoriete plekjes vervuild... Kunnen jullie ons helpen om het leefgebied van de otter weer sprankelend schoon te maken? Doe mee met onze geweldige opruimactie en maak een mooi kunstwerk met het verzamelde afval en maak een verschil!

Maar wacht, er is meer! Door deel te nemen aan onze opruimactie maken maar liefst zestien scholen en/of verenigingen kans op het ultieme avontuur: een exclusief Radio Oorwoud concert! Stel je voor, swingen op de vrolijke tonen van Radio Oorwoud terwijl je de otter een handje helpt. Dat wil je toch niet missen? Daarnaast werk je als deelnemende school rond het interactieve lessenpakket, waarin tal van Radio Oorwoud liedjes aan bod komen.

Dus pak je handschoenen en je avontuurlijke geest, en sluit je aan bij onze missie om de wereld van de otter weer stralend te maken. Ontdek op de website hoe je mee kunt doen!

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
WWF België
Organisatie

Ontdek ook