Nieuw licht op jouw ideeën : Ondersteuning GIP of OC

Foto Toegevoegd door Elke Christiaen op 19.06.2014
Aankondiging

Howest biedt tijdens het schooljaar 2017-2018 opnieuw een krachtige ondersteuning aan voor de uitbouw van de geïntegreerde proef of onderzoekscompetenties van de leerlingen uit het zesde jaar ASO, TSO en KSO. Met dit initiatief ondersteunt Howest de laatstejaars secundair onderwijs bij de uitbouw van hun onderzoeksproject. Een uitgelezen kans voor jouw leerlingen om hun project grondig uit te diepen!

Wat biedt Howest aan?

- Vaste onderwerpen: Dit zijn aangeboden onderwerpen waar de leerlingen hun GIP of OC kunnen op enten. Gedurende vier woensdagnamiddagen komen de leerlingen langs en verdiepen ze zich, samen met professionele onderzoekers in het aangeboden onderwerp. 

- Klassikale workshops: Deze workshops gaan dieper in op de informatieverwerking en de onderzoekscomponent die aan bod komen bij het uitwerken van een GIP of OC. 

- Onderwerp op maat: Hebben de leerlingen al een onderwerp gekozen, maar kampen ze met een specifieke inhoudelijke vraag? Howest helpt hen graag, daar waar kan. 

Meer informatie en inschrijven  

Gebruik

De workshops spelen allemaal in op de ondersteuning van de GIP en de OC die de leerlingen uit het laatste jaar ASO, TSO en KSO dienen uit te werken. 

0 1 15988

Aankondigingsgegevens

Aanbod

http://www.howest.be/gipenoc

Reacties

Dit leermiddel heeft nog geen reacties.

Dit is een openbare bijdrage. Je hoefde niet aan te melden om ze volledig te bekijken en te gebruiken.

Gelieve rechtsboven wel aan te melden om scores en reacties te geven, de inzender te contacteren … We waarderen je reactie.

Na aanmelding kan je ook alle bijdragen bekijken en er zelf toevoegen.

Niveau en vak
ASO (en 1A)   3e graad
KSO   3e graad
TSO   3e graad
Economie - SEI - Boekhouding - BedrijfsbeheerHandel - Kantoor - VerkoopInformaticaGrafische techniekenToerismePsychologie en PedagogieWijsbegeerte en MoraalwetenschappenNederlandsFransElektriciteit - ElektronicaMechanica - Pneumatica - Hydraulica - Meet- en regeltechn.Techniek (Technologische Opv.)Wet. en Techn. Tekenen - CADWiskundeNatuurwetenschappen
Categorie
Aanbod organisatie
Trefwoorden
adviesbedrijfsbezoekbiologieBruggecompetentieenergiegeïntegreerde proefGIPHowesthumane wetenschappenideeëninformatie opzoekenjouwLaat ideeën knallenlichtnieuwOCondersteuningonderzoekonderzoekscompetentiesonderzoekscomponentontwerpenpsychologietechniektechnologiewetenschappenworkshopstudie- en beroepskeuzetalen
Thema
studie- en beroepskeuze 

Projecten

Functie
Leerkracht (Docent)
Leerling (Student)
Directie (Of lid van)
ICT-coördinator (Pedag.)
GOK / Zorgcoördinator
Ouder
Taalrubriek
Algemeen
Uitgever
Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen
howest.be/gipenoc  
0477 78 06 17
Taal
Nederlands 
Onderwijssysteem
Vlaams
Laatste aanpassing
Els Govaerts 16.11.2017