Erfgoedprojectsubsidie : Erfgoed Oost-Vlaanderen

logo
Bron

De Provincie Oost-Vlaanderen verleent subsidies voor erfgoedprojecten met een focus op het Oost-Vlaams onroerend erfgoed. Het is daarbij de bedoeling om impulsen te geven aan een dynamische omgang met het Oost-Vlaams patrimonium.

De term onroerend erfgoed omvat het geheel van archeologische sites, monumenten, cultuurhistorische landschappen en stads- en dorpsgezichten, gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen. 

Ook scholen worden aangemoedigd om educatieve projecten rond onroerend erfgoed in hun omgeving op te zetten. De dienst Erfgoed helpt je graag verder bij het opstarten van het dossier.

Aankondigingsgegevens

Plaats:         Oost-Vlaanderen
Bedrag:       De deputatie bepaalt het bedrag van de subsidie op basis van het gevraagde                            budget en van het advies van de adviescommissie
Aanvragen: Stuur je aanvraag aangetekend of tegen ontvangstbewijs naar de Deputatie –                            vóór 1 maart voor erfgoedprojecten die starten in het najaar en vóór 1 oktober                            voor erfgoedprojecten die starten in het voorjaar van het daaropvolgende jaar.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?