Vrijwilligers/Monitoren autismekamp gezocht

Voor onze werking zijn wij voortdurend op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor kinderen met autisme in hun vrijtijdsbeleving. Vanuit het onderwijs zijn er veel enorm waardevolle krachten die ons kunnen vergezellen op onze autikampen of ons ondersteunen in onze dagdagelijkse werking.

Wij bieden een heerlijk team van ondertussen al een 30-tal mensen, jong en iets minder jong, die meegaan op kamp, evenementen organiseren, meewerken in sponsoractiviteiten en nog veel meer.

Het werken bij ons biedt een kans om ervaring op te doen met kinderen met autisme en staat fantastisch goed op je CV! 

We gaan dit jaar op kamp van 19 tem 25 augustus 2018 in De Knapzak in Bohan, een prachtige locatie met een 25-tal kinderen tussen 6 en 13 jaar uit het gewoon onderwijs of het buitengewoon type 9 en een 12-tal begeleiders. We zijn nog op zoek naar enkele actieve monitoren! Die krijgen een kleine vergoeding en hun verblijf gratis. Maar wat nog veel waardevoller is: je krijgt een ervaring die je nooit meer vergeet en die je carrière een boost zal geven!

Interesse? Stuur een mail naar theys.ann@skynet.be of bel op 0496/180508 buiten de schooluren of op maandag. We zijn ook te vinden op de Facebookpagina van VZW jASSper! 

jASSper
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan