Doe mee met de tweede editie van De Schaal van M!

Logo Toegevoegd door Mediawijs op 31.05.2018
Aankondiging

Kan jij de online bubbel doorprikken? Ontcijfer jij de emoji-code? Hoe stap je in de voetsporen van je favoriete vlogger? Ontdek jij als eerste het nepnieuws? Kortom: hoe mediawijs ben jij?

In de week van 5 tot en met 9 november dagen Ketnet en Mediawijs 10- tot 12-jarigen uit met een spannende tweede editie van ‘De Schaal van M’. Het is een online spel dat gaat van online reclame over privacy tot netiquette en voorziet een reeks coole webisodes en leuke uitdagingen voor zowel in de klas als thuis. Ook hun leerkrachten, vrienden en familieleden ontsnappen er niet aan!

Spring mee op de kar van deze mediawijze week en laat zoveel mogelijk lampjes branden! Want hoe meer lampjes, hoe mediawijzer je bent, da’s het idee achter het spel. Spelenderwijs ding je mee naar de titel van ‘Meest Mediawijze klas van Vlaanderen’, de eretitel van ‘mediawijze 5-sterrenklas’ of één van de 10 (media)wijze prijzen!

 

Wat staat er op het menu van M?

  • 5 spannende webisodes van de Ketnetreeks 4eVeR
  • 5 leuke klaskwisjes en -debatten voor thuis of in de klas
  • knotsgekke uitdagingen voor thuis en in de klas
  • chatten met de 4eVeR-personages

 

Schrijf je nu in!

Zin om met je vijfde of zesde leerjaar mee te spelen met De Schaal van M? Reserveer na de herfstvakantie wat DSVM-tijd in je lesrooster en laat je gegevens achter. We houden je op de hoogte!

 

www.deschaalvanm.be


Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan