Schatkist van de Natuur 2018-2019

Logo Toegevoegd door BOS+ op 11.09.2018
Aankondiging

Een nieuw schooljaar, nieuwe uitdagingen! Wat dacht je dan van het project de Schatkist van de Natuur? Biodiversiteit is makkelijker te begrijpen dan ooit. De hele lagere school kan opnieuw deelnemen aan dit natuur-educatief traject.

Voor elk leerjaar is er een fiche met twee planten en vier bijhorende dieren. Vinden jullie deze terug rond de school? Vul ze dan aan op een heuse schatkaart. Natuurlijk kan deze zo ver uitgebreid worden als jullie willen!

De natuur observeren is leuk, maar deze een handje helpen zo mogelijk nog leuker! In het voorjaar steken jullie de handen uit de mouwen. De klassen van vorig jaar deden alvast heel leuke dingen. Bekijk hun verhalen hier.

We zijn op zoek naar gemotiveerde klassen die samen met ons de natuur willen ontdekken. Laat iets weten via tine.dekezel@bosplus.be en ontvang zo een registratieformulier. Inschrijven kan tot en met september.

De Schatkist van de Natuur is een internationaal project (The Great Plant Hunt) van The Foundation for Environmental Education (FEE). Fee is een niet-gouvernementele, non-profit organisatie die duurzame ontwikkeling promoot via milieu-educatie.


Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan