Toetsontwikkelaar herhalingspeiling project algemene vakken : Vacature


Bron

Vraag je je af of leerlingen aan het einde van de derde graad van het beroepssecundair onderwijs (bso) de eindtermen voor project algemene vakken (PAV) beheersen? Wil je meewerken aan een onderzoeksproject om de vaardigheden van de leerlingen hieromtrent in kaart te brengen en te vergelijken met de resultaten van de vorige peiling PAV (derde graad bso) die plaatsvond in 2013?

Dan kun je misschien toetsontwikkelaar worden voor het peilingsonderzoek ‘PAV (derde graad bso)’. In de periode van september 2019 tot en met juni 2020 ontwikkel je samen met ons toetsen die peilen naar geselecteerde eindtermen omtrent PAV. In mei 2021 zullen deze toetsen afgenomen worden in het zesde jaar van het beroepssecundair onderwijs.

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je affiniteit met PAV en heb je ervaring in of voeling met de derde graad bso. Daarnaast heb je interesse voor toetsontwikkeling en ben je handig met de computer.

De toetsontwikkelaars werken bij voorkeur in het statuut van gedetacheerde projectmedewerker (verlof wegens opdracht / samenwerkingsovereenkomst), of eventueel als KU Leuven-projectmedewerker. Het gaat in principe om een voltijdse betrekking.

Lies Van Laere
Leerkracht, ICT-coördinator

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a en b
aso 2e, 3e graad
bso 2e, 3e, 4e graad
kso 2e, 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
PAV - MAVO - GASV - ASPV
Info
Aankondiging
Gepubliceerd: 23-01-2019
Nummer: 89174
Categorie
Vacature
Trefwoorden
onderzoeksprojectpeilingsonderzoektoetsontwikkelaartoetsontwikkelingvacature