Toetsontwikkelaar herhalingspeiling wiskunde : Vacature


Bron

Heb je interesse in hoe leerlingen in het basisonderwijs omgaan met wiskunde? Wil je meewerken aan een onderzoeksproject om de vaardigheden van de leerlingen hieromtrent in kaart te brengen en te vergelijken met de resultaten van de vorige peiling wiskunde (basisonderwijs) die plaatsvond in 2016?

Dan kun je misschien toetsontwikkelaar worden voor het peilingsonderzoek wiskunde (basisonderwijs). In de periode van september 2019 tot en met juni 2020 ontwikkel je samen met ons toetsen en een praktische proef die peilen naar de geselecteerde eindtermen wiskunde. In mei 2021 zullen deze instrumenten gebruikt worden binnen een peiling naar de beheersing van deze eindtermen in het zesde leerjaar van het basisonderwijs.

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je voeling met het basisonderwijs en heb je affiniteit met het vak wiskunde. Daarnaast heb je interesse voor toetsontwikkeling en ben je handig met de computer.

De toetsontwikkelaars werken bij voorkeur in het statuut van gedetacheerde projectmedewerker (verlof wegens opdracht/ samenwerkingsovereenkomst), of eventueel als KU Leuven-projectmedewerker. Het gaat in principe om een voltijdse betrekking.

Lies Van Laere
Leerkracht, ICT-coördinator

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
lager 1e, 2e, 3e, 4e, 5e, 6e leerjaar
Wiskunde
Info
Aankondiging
Gepubliceerd: 23-01-2019
Nummer: 89177
Categorie
Vacature
Trefwoorden
onderzoeksprojectpeilingsonderzoektoetsontwikkelaartoetsontwikkelingvacature