Nascholing GeoGebra in de eerste graad

Webcursus GeoGebra
eigen afbeelding

Om wiskundeleraren vertrouwd te maken met het vakdidactisch gebruik van GeoGebra worden dit schooljaar via het Mathelo leerplatform een aantal nascholingen georganiseerd.

Deelnemers kunnen deze nascholingen op eigen tempo, individueel of in team, op een tijdstip naar keuze volgen via de website www.mathelo.net. Geen onnodige verplaatsingen naar de leslocatie.

De deelnameprijs bedraagt € 140 voor de eerste deelnemer aan een webcursus. Er is een korting van € 70 voorzien voor elke volgende deelnemer aan éénzelfde webcursus. In deze prijs is al het lesmateriaal inbegrepen dat vrij mag gekopieerd worden voor alle leerlingen op jouw school (voor niet commercieel gebruik).

Wiskundeleraren uit de eerste graad en hun leerlingen kunnen bovendien GRATIS kennis maken met de “Leerpaden meetkunde voor het 1ste- of het 2de jaar”; een collectie van uitgewerkte lessen waarin meetkundige onderwerpen stapsgewijs worden aangebracht. Elk leerpad is opgebouwd volgens een vaste structuur, aangevuld met interactieve GeoGebrabestanden en oefeningen ter controle. Bruikbaar door leerkrachten als demonstratie of door leerlingen als BZL, huistaak of remediëring.

Mathelo
Organisatie

Ontdek ook

Bekijk alle

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a
 vak wiskunde
Sleutelcompetentie
Digitale competenties
Wiskunde – wetenschappen – technologie – STEM
Ruimtelijk bewustzijn
Info
Soort Aankondiging
Publicatie25-09-2019
Nummer 95453
Categorie
Aanbod organisatie
Trefwoorden
congruentiegelijkvormigheidGeoGebrageogebra eindtermen wiskunde webcursus bijscholing nascholing lesmateriaalleerplatformmerkwaardige lijnensymmetrietransformatievlakke meetkundewebcursusictopkc