VEXcode VR: Online STEM-platform voor 8+


VEXcode VR is een eenvoudig te gebruiken platform waarmee je een virtuele robot kan programmeren met behulp van een op blokken gebaseerde programmeeromgeving aangedreven door Scratch of met een speciaal ontwikkelde Python-interface.  

VR is gebaseerd op VEXcode, dezelfde programmeeromgeving die ook voor VEX 123, GO, IQ, EXP en V5 robots gebruikt wordt.  Het STEM-leren kan dus thuis worden voortgezet door leerlingen, docenten en mentoren zonder toegang te hebben tot fysieke VEX-robots.  Het is toegankelijk voor leerlingen vanaf acht jaar. VEXcode VR werkt volledig in je webbrowser en heeft geen installatie nodig. Het werkt op PC’s, Mac, iPads, tablets, Chromebooks.

Wij organiseren gratis webinars om zo leerkrachten te begeleiden in het gebruiken van de gratis lessenpakketten en activiteiten. Dit cross curriculum platform biedt leuke manieren aan om terug te blikken op andere lessen zoals wiskunde en fysica, om zo op een interactieve manier informatie te verwerken. Wij leren je tevens hoe je zelf lessen kan opstellen, er is geen voorkennis voor nodig.

Ga naar onze website voor meer informatie over onze webinars en hoe je hiervoor kan inschrijven. 

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
nooby.tech
Organisatie

Ontdek ook