Band Manager: Orde in je bladmuziekchaos


Band Manager helpt je bij het organiseren en distribueren  van je hele bibliotheek met partituren en partijen, het uitdelen aan je muzikanten en het digitaal lezen van de partituren zelf. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, je behoudt ook het overzicht en bepaalt precies wie wel of niet toegang heeft tot welke partituur of partij.

Band Manager is er voor:

  • Muzikanten (of het nu ensembleleden of solisten zijn)

Band Manager houdt al je muziekpartituren voor repetities en concerten in de juiste volgorde. Doordat de bladmuziek digitaal te lezen is, is het niet meer nodig om alle pagina's van één muziekwerk op te zoeken. Dit scheelt tijd tijdens de repetities en als je om wat voor reden dan ook afwezig bent, kan je vervanger eenvoudig toegang krijgen tot je partituren.

  • Orkesten, ensembles, bands en muziekscholen

Ben je van plan om te beginnen met het repeteren van een nieuw stuk? Maak in Band Manager een overzicht van alle instrumenten en muzikanten en wijs in een mum van tijd de juiste partijen aan de juiste mensen toe. Geen stapels papieren bladmuziek of torenhoge kopieerkosten meer en altijd een compleet digitaal overzicht van je gehele bladmuziekbibliotheek.

  • Uitgevers en componisten

Bladmuziek wordt vaak gekopieerd, ook na een eenmalige aankoop (of huur) van de partituur of de losse partijen. Dankzij Band Manager krijgen muzikanten alleen de partijen die ze nodig hebben en hebben ze geen toegang meer tot de volledige partituur. Dit sluit elke mogelijkheid van illegaal fotokopiëren of diefstal uit.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Leerkracht

Ontdek ook