Teach2000: Gratis overhoorprogramma


Teach2000 is gratis woordtrainingssoftware, die het bijna leuk maakt woordjes te leren. 

Bij de meeste overhoorprogramma's tik je de vragen en antwoorden in. Het overhoren gebeurt door elkaar en het programma onthoudt wat je fout doet. De fout beantwoordde vragen komen later nog eens terug. 

Op de website van Teach2000 staan al heel wat kant en klare woordenlijsten van andere gebruikers.  Niet alleen talen, maar ook jaartallen, hoofdsteden of chemische symbolen kunnen ingeoefend worden. Veel van die lijsten horen bij methodes die op school gebruikt worden. Wil je je eigen woordenlijst maken, dan kan dat ook, en die kun je heel eenvoudig op de website van Teach2000 zetten, zodat anderen hem ook kunnen gebruiken.

Je kunt je laten overhoren op de "ouderwetse" manier, maar ook door het invullen van een puzzel, door middel van meerkeuzevragen en zelfs via een spel!

Je kan je heel streng laten overhoren: dan wordt de kleinste spelfout ook echt fout gerekend. Via filters kun je echter ook aangeven, dat Teach2000 niet hoeft te letten op hoofdletters, of op leestekens, of op woordvolgorde, of op alle drie.

Er zijn veel importeermogelijkheden voor de woordenlijsten. Spiekbriefjes kunnen uitgeprint worden.

 

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Leerkracht

Ontdek ook