Schoollink : Vind inspiratie voor je les van morgen!

Het logo van Samsung Schoollink
Samsung

Schoollink is een kennisuitwisselingsapp voor leraren. De app is een platform waarop zij ‘buddies’ kunnen vinden: leraren die matchen qua vaardigheden en interesses op het gebied van technologie, interesses en didactische methodes en vaardigheden.

Leraren kunnen hier terecht wanneer zij op zoek zijn naar antwoorden, innovatief lesmateriaal of zelf materiaal willen delen.

● Vind inspiratie: Ga swipend door tips van je collega’s heen. Hoe gebruiken zij nieuwe technologie in de klas?  Doe inspiratie op voor je les van morgen. Of het nou om technologieën gaat als 3D-printing voor aardrijkskunde of augmented reality voor wiskunde. Met Schoollink heb je inspiratie voor innovatieve lessen binnen handbereik.

● Inspireer collega’s: Maak je gebruik van innovatieve ideeën in je lessen? Help en inspireer je collega’s om hiermee aan de slag te gaan. Door je ideeën met enkele clicks toe te voegen aan het platform maak je ze bereikbaar voor andere leraren.

● Vind buddies: Kom in contact met collega’s met dezelfde interesses om kennis en ervaringen uit te wisselen over innovatieve lesideeën. Leer van en met je collega’s om je verder te ontwikkelen als leraar. 

Aron Wils
Andere functie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Gratis lesmateriaal en inspiratie

  • voor alle vakken en onderwijsniveaus
  • gemaakt en gedeeld door leraren en organisaties
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp
Al meer dan 20 jaar dé referentie voor tienduizenden leraren. Zo werkt het.
Registreer Veilig en gratis
Al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden alle
 vak niet vakgebonden
Info
Soort App of software
Publicatie23-09-2019
Nummer 95847
Categorie
Ondersteunend (Leerkracht)
Trefwoorden
appapplicatiedigitaalkennisuitwisselingsapponderwijsapponderwijsplatformSchoollinkAppsakeeictopkc