Site voor taal en onderwijs : www.delathoogvoortalen.be

Op 16 december 2008 lanceerde minister Frank Vandenbroucke de nieuwe website voor taal en onderwijs: www.delathoogvoortalen.be.

KlasCement, de educatieve portaalsite in Vlaanderen, ontwikkelde deze website in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming en is opgevat als een informatie- en communicatiekanaal voor en door leraren uit het basis- en secundair onderwijs, maar er is ook materiaal te vinden voor het volwassenenonderwijs.

Leraren komen via deze website met elkaars praktijk in contact en vinden links naar interessante informatie, nascholingen en websites. Zo kunnen ze hun lessen nog boeiender, efficiënter en dynamischer maken en de lat voor talen hoog leggen.

Zoals bij KlasCement worden bijdragen door geregistreerde leden aangeleverd en vallen ze onder het opnamebeleid en de kwaliteitscriteria van KlasCement.

Op de nieuwe site publiceren of linken we lesdocumenten, artikels, informatie, aankondigingen, sites, software, beleidsteksten, praktijkvoorbeelden en publicaties. Alles is gratis.

Geregistreerde leden van KlasCement zijn automatisch lid van de nieuwe site en hun bijdagen voor een taalvak verschijnen ook automatisch op de talensite.

www.delathoogvoortalen.be: omdat taal telt!

Bea Claeys
Andere functie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
FransNederlandsDuitsEngelsSpaansItaliaans
secundair volwassenenonderwijs
FransEngelsDuitsSpaansItaliaans
Info
Artikel
Bijgewerkt: 31-03-2009
Categorie
Informatie - Bespreking
Trefwoorden
delathoogvoortalenklascementtaal en onderwijstalen