Leerresultaten zichtbaar maken door het gebruik van dashboards.

Logo Toll-net
Toll-net

Toll-net wil samen met GITO Overijse een open source applicatie bouwen die scholen/centra en organisaties kunnen inzetten om leerresultaten zichtbaar te maken. Zo’n dashboard is een soort grafisch rapport (voortgangsrapport) dat in één oogopslag inzicht geeft in belangrijke prestatie-indicatoren die relevant zijn voor een bepaalde cursus/opleiding. 

In eerste fase willen we dashboards bouwen voor leraren, leerlingen / cursisten en trajectbegeleiders.  Voor de eerste fase kiezen we om dit te ontwikkelen voor de leeromgeving Moodle.  In een 2de fase (eind 2020) kan dit eventueel ook voor andere leeromgevingen.  Omwille van GPDR zal elke school of centrum deze applicatie zelf kunnen installeren en gebruiken. 

In deze fase willen we zoveel mogelijk feedback verzamelen over jullie noden.  In het google document kan je via opmerkingen reageren op ons voorstel tot 5 juli. Wij verzamelen de feedback en trachten zoveel mogelijk hiermee rekening te houden tijdens de ontwikkelingsfase van de applicatie.

Voor meer informatie omtrent dit project kan je steeds Katrien contacteren.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Toll-net
Organisatie