Suske & Wiske browsen veilig

In het tijdperk waar internet, gsm’s en mobiel internet deel uitmaken van de leefwereld van de kinderen kunnen Suske en Wiske niet achterblijven. Er werd een gloednieuwe, veilige en kindvriendelijke Suske en Wiske-website ontwikkeld.

De Suske en Wiske-website is een leuke, interactieve én vooral surf- en kindvriendelijke omgeving voor kinderen met als doel een echte community te creëren. Kortom, een eigen Suske en Wiske-space voor (lagere school-)kids, met:- coole games - online voorpublicatie van het nieuwste Suske en Wiske-album - een leuke bladerapplicatie om online oude Suske en Wiske-strips te lezen – een foto-album om foto’s te uploaden en te tonen aan anderen – radio en mp3’s – downloads van Suske en Wiske-wallpapers en logo’s en nog zoveel meer.

In de toekomst worden nieuwe updates en modules toegevoegd en zullen er ook user generated content-toepassingen worden toegevoegd (denk bijvoorbeeld aan initiatieven zoals YouTube). De Suske en Wiske-website is meer geworden dan een gewone website. Standaard Uitgeverij ging hiervoor immers op zoek naar de nieuwste, veilige en kindvriendelijke technologie en vond een op maat gemaakte Suske en Wiske-browser.

Klik hier en ontdek het zelf.

Marc Gorremans
Leerkracht, Ander

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
Niet vakgebonden
Info
Artikel
Gepubliceerd: 03-12-2007
Categorie
Informatie - Bespreking
Trefwoorden
browseninternetsafestripSuske en Wiskeveilig online