Brugcursus : Wiskunde voor Humane wetenschappen

Toegevoegd door katrien de cnijf op 11.06.2013
Artikel

Wil je graag goed voorbereid aan een opleiding handelsingenieur, psychologie, economie, handelswetenschappen, agogiek of een andere opleiding in de humane wetenschappen beginnen? Heb je het gevoel dat wiskunde voor jou een struikelsteen kan zijn?

In Brugcursus Wiskunde voor Humane Wetenschappen bundelen de auteurs op een overzichtelijke manier wiskundige begrippen en technieken die in vele van deze studierichtingen als voorkennis worden beschouwd. De nadruk ligt op het praktisch gebruik van de aangebrachte technieken en concepten. Het boek behandelt geen theorie om de theorie.

Dankzij de modulaire opbouw is een snelle selectie van leerstof in functie van de toekomstige studie mogelijk. Begrippen en technieken worden uitgelegd zonder te steunen op wiskundige voorkennis en aan de hand van voorbeelden uit het dagelijks leven. De talrijke voorbeelden zijn volledig uitgewerkt. Hierdoor is het boek ook geschikt voor zelfstudie. Het boek wordt bovendien ondersteund door een interactieve online leeromgeving.


Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan