KlasCement krijgt internationale aandacht

KlasCement: a teacher portal site for Belgian teachers is de titel van een artikel in de recentste nieuwsbrief (mei 2008) van de Amerikaanse non-profitorganisatie One-to-One.  De organisatie ondersteunt onderwijsoverheden (staten en schooldistricten) en scholen om technologie (laptops en draadloos internet) beter te benutten. Daarbij ligt de nadruk op one-to-one, leerlinggestuurde  leerprogramma's.  De organisatie heeft onder andere ervaring met hulp aan scholen met veel armere leerlingen.

Hun recentste nieuwsbrief bevat artikels over een school in Michigan, een scholenprogramma in Texas, een project voor lagereschoolleerlingen uit Californië, de Kaaimaneilanden en Michigan en.... over KlasCement!  

Mijn enige bemerking bij het artikel is dat het aantal geregistreerde leden dat vermeld is (at this moment there are 32,901 registered menbers) niet meer klopt. Als je deze tekst aan het lezen bent op woensdag 7 mei 2008 om 14 uur, dan maak jij samen met de 36.735 andere geregistreerde leden onze KlasCementcommunity. En als je een fotootje van onze Dirk Rommens wil zien, dan ga je naar pagina twee van het artikel.

Bea Claeys
Andere functie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
niet niveaugebonden
Niet vakgebonden
Info
Artikel
Bijgewerkt: 31-03-2009
Categorie
Informatie - Bespreking
Trefwoorden
KlasCementonderwijsportaalsite