Workshop gitaarboek : De kracht van de gitaar

logo

 Zijn er in jullie school leerkrachten, ouders , vrienden, enz. die gitaar willen leren spelen? Maar is een hele lessenreeks gitaar te lang… Dan is dit misschien iets voor hen!
Met het gitaarboek “De kracht van de gitaar” als leidraad leren we in een workshop van twee uur op een eenvoudige manier liedjes begeleiden met akkoorden. Hoe stem je een gitaar? Hoe lees je een akkoordenschema? Hoe gebruik je de meespeel-cd? Daarna leren we a.h.v. een aantal liedjes de eerste drie akkoorden. Nu kan je zelf verder om de andere basisakkoorden te leren en te oefenen.
Om de workshop te laten doorgaan, zijn er minstens tien deelnemers vereist (max. 30). Elke deelnemer beschikt over een gitaar.
Ook moet er een groot lokaal beschikbaar zijn.
Ideaal als nascholing muzische vorming.
Inschrijven graag ten laatste 30 juni 2015.

Praktisch:

Voor wie: leerkrachten, ouders, opvoedend personeel,
Aantal deelnemers: min. 10 (Elke deelnemer beschikt over een gitaar.)
Locatie: groot lokaal
Wanneer? datum en uur af te spreken
Duurtijd: 2 uur
Prijs: 18 euro/deelnemer (De prijs is inclusief de workshop, een gitaarboek ter waarde van 24,95 euro/deelnemer en BTW, exclusief 0,30 euro/km verplaatsingskosten van Tienen .)
Info & inschrijven: hademusstudio@fulladsl.be
www.gitaarboekvoorbeginners.be

Bestanden

Kosten

Prijs workshop: 18 euro/deelnemer (inclusief gitaarboek/deelnemer ter waarde van 24,95 euro en BTW; excl. 0,30 cent/km vervoersonkosten vanuit Tienen)
Hans degel
Leerkracht
Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.
Lieve
peeters
23-05-2015 12:14

Zelf heb ik najaar 2014 de cursusreeks gevolgd bij Hans. Ik vond dat heel bruikbaar en plezant! Eindelijk kan  ik liedjes begeleiden in de klas, zonder notenleer of lange cursussen. Hans kan heel goed uitleggen hoe je een akkoord moet nemen en stap voor stap wordt het wat moeilijker. Je hoeft geen muzikaal talent te zijn om bij hem gitaar te leren spelen. Aanrader!

0
23-05-2015 12:14