Voedingsindustrie : LCD-bedieningspaneel en noodstop

Deze productieoperator stelt een machine in via een touch-screen. Hij werkt in een lawaaierige omgeving en moet dus oorbeschermers dragen. Het haarnetje is in de hele voedingsindustrie verplicht (regels voedselveiligheid).

Rechtsonder naast het bedieningspaneel zie je de noodstop-knop. In de voedingsindustrie gebeurt verwerking en verpakking van landbouwproduct tot voedingsproduct dat in de winkelrekken kan.

Deze beelden zijn uitsluitend bedoeld om te verwerken in lesvoorbereidingen. Deel je een lesvoorbereiding via KlasCement waarin je deze foto gebruikt? Laat het ons weten en je wordt beloond met 20 extra KlasCement-punten voor die bijdrage!

Alimento
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a en b
aso 2e, 3e graad
bso 2e, 3e, 4e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
Elektriciteit - ElektronicaKoeling en warmteMechanica - Pneumatica - Hydraulica - Meet- en regeltechn.MetaalTechniek (technologische opv.)PAV - MAVO - GASV - ASPVVoeding
Info
Beeld
Bijgewerkt: 14-10-2010
Categorie
Foto
Trefwoorden
arbeidbedieningspaneelberoepberoepeninfoberoepssectorhorizonverruimingLCD-bedieningspaneelLCD-schermloopbaanbegeleidingmachineoperatornoodstopsensibiliserentouch-screenvoedingsindustrievoedselveiligheidzelfconceptverheldering