Zoeken en filteren

Cursussen via computeractiviteit  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
Cursussen via syllabus  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wis alle filters

Welkom!

Deze site bundelt het cursusmateriaal van BIS, het vroegere afstandsonderwijs van de Vlaamse overheid. Het materiaal kan gratis ingezet worden voor onderwijsdoeleinden.

Op deze site vind je cursussen met computeractiviteiten en syllabi. Het materiaal mag herwerkt worden, dus je kunt ook aan de slag met fragmenten, illustraties of audiobestanden uit de cursussen.

!! BELANGRIJK !!
Het materiaal op deze website is beschikbaar ‘zoals het is’, dit wil zeggen in de staat van 2007, met mogelijke onnauwkeurigheden en fouten zonder dat er in dit verband enige garanties geleverd worden. Dit houdt ook in dat sommige cursussen verouderd zijn en niet goed meer aansluiten bij recente leerplannen of didactische inzichten.

ASO 2e en 3e graad

Leraren vinden de BIS-cursussen ASO 2e en 3e graad op KlasCement.

Hou er rekening mee dat er geen begeleiding door mentoren meer wordt voorzien.

Gebruik dit materiaal ter inspiratie bij je lesvoorbereiding.
Neem stukjes theorie, oefeningen, illustraties of audio over.
Je kunt er ook een nieuwe cursus mee samenstellen.

In september 2011 werden 25 cursussen ter voorbereiding op de Examencommissie toegevoegd. Deze cursussen zijn ook bruikbaar in secundair onderwijs. Je vindt ze op KlasCement.

Veel surfplezier en inspiratie!

BELANGRIJK!

Dit cursusmateriaal staat ter beschikking onder de Creative Commons-licentie ‘Naamsvermelding – Niet-Commercieel - Gelijk Delen 2.0’. Deze licentievorm maakt gratis gebruik in een onderwijscontext (non-profit) mogelijk.

Deze licentie bepaalt de voorwaarden voor het gebruik van auteursrechtelijk beschermde werken. Volgens de licentie mag het lesmateriaal alleen gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden en mits er verwezen wordt naar de Vlaamse overheid. Het materiaal mag door gebruikers vrij worden aangepast indien de nieuwe lesmaterialen die zo ontstaan opnieuw onder dezelfde voorwaarden ter beschikking worden gesteld. De Vlaamse overheid blijft eigenaar van het materiaal.

Bovenstaande samenvatting van de licentie is enkel ter informatie. Ze beperkt op geen enkele wijze de voorwaarden die in de volledige licentietekst beschreven worden. Zie hiervoor http://creativecommons.org. Elk verkeerd gebruik van het cursusmateriaal in en buiten Vlaanderen kan aanleiding geven tot gerechtelijke vervolging.