Uitgeverij Zwijsen : Gratis oefenbundels

Tekst : oefenbundels voor thuis

Oefen thuis met Zwijsen 

Het coronavirus zorgt voor een stilstand in het hele land. Nu de lessen op basisscholen opgeschort zijn, biedt Uitgeverij Zwijsen online oefenbundels aan. We kiezen er bewust voor om in deze fase in te zetten op het oefenen en herhalen van reeds geziene leerstof. Kinderen onderhouden zo hun lees-, reken-, en schrijfvaardigheden zodat na de thuisperiode de draad weer vlot kan worden opgepakt.

Thuis blijven we lezen
Lezen is een basisvaardigheid, daarom is het ontzettend belangrijk dat leerlingen dit blijven oefenen. Van de methode Veilig leren lezen verschijnt elke week een bundel online. Deze bundel sluit zowel aan bij de Veilig leren lezen kim-versie als bij Veilig leren lezen 2de maan-versie. Daarnaast stellen we de leerlingsoftware bij de kim- en maanversie gratis voor iedereen beschikbaar. Ook voor schrijfmethode ik pen! zullen we voor leerjaar 1 oefenbundels aanbieden.

Oefenen met rekenen
Van de rekenmethode zoWISo verschijnt er elke week nieuw oefenmateriaal online. Per leerjaar delen we 2 bundels: een op basisniveau en een voor verdieping. De oefenbundels voor zoWISo zullen voor alle leerjaren verschijnen.

Oefenen met taal

Deze oefenbundel bestaat uit materialen die toebehoren aan de taal- en spellingmethode Zie zo Taal & Zie zo Spelling. Voor iedere oefenbundel is er een correctiesleutel te downloaden. Bij spelling worden ook extra oefeningen aangeboden, als extra uitdaging voor snellere of sterkere leerlingen. 

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan

Ontdek ook

Bekijk alle