Testyourselfie: Soft skills testen


Testyourselfie is een toepassing van Travi waarmee jongeren gratis kunnen checken hoe het met hun soft skills gesteld is. Die soft skills zijn onontbeerlijk op de arbeidsmarkt. Omdat je voor zulke soft skills geen ervaring of diploma moet hebben, maar ze simpelweg hébt, kan je ze net zo goed uitspelen. Voorbeelden van zulke soft skills zijn: flexibiliteit, op tijd komen, leerbereidheid ...

Deze werkblaadjes zijn gemaakt voor jongeren die op de drempel van de arbeidsmarkt staan, en dus in hun laatste jaar/jaren van het secundair onderwijs zitten. Door de bundel worden zij zich bewust van de troeven die ze kunnen uitspelen wanneer ze later gaan solliciteren. Ze zijn gewapend voor de gesprekken die ze zullen hebben met een toekomstige werkgever. De werkblaadjes kunnen zowel individueel als in groep gebruikt worden.

De werkblaadjes werden gemaakt door Travi, en kunnen dus vrij gebruikt worden. Voor elke soft skill maakten ze één werkblaadje en een antwoordblad dat leerkrachten inspiratie kan geven over de aanpak van de oefening.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Travi
Organisatie

Ontdek ook