All Children All Right(s), de verhalen van de vijf personages: Educatieve poster


Deze educatieve poster maakt deel uit van de interactieve toolkit All Children All Right(s)! over kinderrechten. De toolkit bestaat uit vier componenten: educatieve posters, spelen & activiteiten, audioverhalen en korte online trainingsprogramma's.

In totaal zijn er elf educatieve posters over kinderrechten, die vijf essentiële thema’s behandelen: kinderrechten in het algemeen, het recht op overleven, het recht op ontwikkeling, het recht op protectie en het recht op participatie. Je kan alle posters gratis downloaden op het online spelplatform StreetSmart Play.

Op deze poster zie je de vijf personages die in het hele pakket terugkomen en hun verhaal, waarin sommige rechten geschonden worden en anderen gerespecteerd. Hier kan je lezen hoe je met de poster aan de slag kan gaan. 

Via de QR-code op de poster kan je ook naar het verhaal van elk personage luisteren. De luisterverhalen zijn beschikbaar in zes talen (Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Grieks en Duits) en kunnen gratis worden beluisterd op Spotify, Google Podcast en Apple Music.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
MobileSchool vzw
Organisatie

Ontdek ook