Will's Kracht Productenmatrix : Werken aan attitudevorming

Will's Kracht ontstond in 2006 naar aanleiding van de niet aflatende roep van ondernemers over een ontoereikende attitude van stageleerlingen en  (jonge) nieuwe medewerkers. Zowel onderwijs als arbeidsmarkt beseften dat het begeleiden van jongeren een gedeelde verantwoordelijkheid is, maar zochten naar een methodiek om dit daadwerkelijk te integreren in hun dagelijkse werk- of vormingscontext.

Willkracht biedt een aantal producten en contexten om aan attitudevorming te werken. Deze producten zijn zowel bruikbaar voor onderwijs als voor het bedrijfsleven. Daarom trachten we vanuit een gestructureerd ordeningskader  - een productenmatrix - een overzicht te bieden wie wat met het project zou kunnen doen. 

De bedoeling van deze brochure is om praktische handvatten aan te reiken om met Will's Kracht te werken aan de aandacht voor arbeidsattitudes in uw school of stage-omgeving.

De training is enkel nog op vraag verkrijgbaar.

Pieter Commerman
Organisatie, firma, vzw

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
aso 2e, 3e graad
bso 3e, 4e graad
kso 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
Economie - SEI - Boekhouding - BedrijfsbeheerHandel - Kantoor - VerkoopToerismeGedrags- en cultuurwetenschappenMedia en communicatie - Sociale vaardighedenPAV - MAVO - GASV - ASPV
lerarenopleiding
Info
Downloadbaar lesmateriaal
Bijgewerkt: 31-01-2013
Categorie
Syllabus - Cursus - Handleiding
Trefwoorden
arbeidsattitudearbeidsmarktattitudeattitudevormingcommunicatiecompententieeerste indrukeindtermgedraghorizonverruimingmatrixoefeningenonderwijsloopbaanbegeleidingovergangproductsensibiliserensollicitatievakoverschrijdende eindtermVOETWill's Kracht Productenmatrixwilskracht