Educatief aanbod Train World : Secundair Onderwijs

logo
Bron

Train World heet de scholen van harte welkom!

Ons educatief aanbod is gericht op leerlingen van 6 tot 18 jaar, aangepast aan de noden van verschillende onderwijsniveaus. Een bezoek aan Train World met de klas is zowel leerrijk als ludiek: alle pakketten worden zorgvuldig aan eindtermen en ontwikkelingsdoelen getoetst terwijl de kennisoverdracht plaatsvindt in een boeiende en aangename context. We hechten veel belang aan vakoverschrijdend werken, zo willen we de leerkrachten aanmoedigen om in onze pakketten parallellen met hun eigen vakgebied te ontdekken en samenwerking aan te gaan met andere leerkrachten. 

Elk educatief pakket is een drieluik, en bestaat uit:

  • Een voorbereiding in de klas: op originele wijze kennismaken met enkele typische spoorwegthema’s, preview op wat er in Train World zal komen.
  • Het museumbezoek: de leerlingen ontdekken Train World in kleine groepjes (of als ze al wat ouder zijn per twee of alleen).
  • Naverwerking in de klas: de nieuw opgedane kennis wordt verwerkt in een leuke quiz. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen, reiken we interessante ‘extra muros klasprojecten aan.
Train World
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan