YOUCA Action Day 2018 : Gender


Bron

Dit educatief pakket werd samengesteld door YOUCA en Plan International België in het kader van de YOUCA Action Day 2018. Op donderdag 18 oktober 2018 engageerden meer dan 15.000 leerlingen zich door een dagje te gaan werken. Het loon dat ze die dag verdienden ging naar sterke jongerenprojecten in Ecuador en België.

Alle projecten die we in 2018 steunden met YOUCA stonden in het licht van het thema Gender. Daarom zijn alle lessen en activiteiten die je in dit pakket vindt aan dat thema verbonden. In enkele van de activiteiten zal ook een terugkoppeling worden gemaakt naar het land Ecuador.

Wil je met je school ook meedoen aan de YOUCA Action Day, of wens je wat meer informatie? Neem dan contact op met Hannes@youca.be.

YOUCA
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
aso 2e, 3e graad
bso 2e, 3e, 4e graad
kso 2e, 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
Gedrags- en cultuurwetenschappenLevensbeschouwing (erkende godsdienst, zedenleer)Politieke en sociale wet. - MaatschappijleerPAV - MAVO - GASV - ASPV
Info
Downloadbaar lesmateriaal
Gepubliceerd: 26-11-2018
Nummer: 87285
Categorie
Lesvoorbereiding - Lesplan Klasactiviteit (taak, oefening in de klas)
Trefwoorden
2018Ecuadorgendergender bread mangendergelijkheidgenderrolgenderstereotypenjongenlesideemanmeisjemensenrechtenPlan Internationalrechtrolmodelseksuele rechtenstereotypevrouwwerkvormYOUCA Action DayYouth for Change and Actionzuiddag

Ontdek ook