1, 2, 3 familie!: Boekentrolley


De boekentrolley 1, 2, 3 familie! is bestemd voor kinderen van de kleuterklas en bevat boeken rond verschillende soorten families, familiegeschiedenis, stambomen... Deze boekentrolley kunnen scholen samen met de gedrukte inspiratiebundel, een CD en de handpop van Misia gratis lenen in dertien bibliotheken van de regio Pajottenland en Zennevallei (in de gemeenten Affligem, Beersel, Dilbeek, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat). Maar ook buiten de regio kan je met de inspiratiebundel zelf aan de slag.

Daarnaast bevat elke boekentrolley ook een inspiratiebundel 1, 2, 3, familie! Met Misia op speurtocht in het familieverleden. Dit is een educatieve inspiratiebundel waarin we kinderen uit de derde kleuterklas laten kennismaken met de boeiende wereld van de familiegeschiedenis. Het educatief pakket is voor iedereen ook gratis online beschikbaar

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Benieuwd welke link jij kan maken met mensen, dingen, verhalen en plaatsen uit het verleden? Erfgoed biedt verrassend vele perspectieven voor je klas. Ontdek ze hier!
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
den AST
Organisatie