Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Creatieve workshops in je klas - Een ICT-jaarplan met pICTos

We vonden ook dat we niet enkel virtueel actief moeten zijn. Het is belangrijk om het contact te onderhouden met onze gebruikers, met jou dus! Daarom organiseren we opleidingen in jouw school.

We komen dan ook graag naar jou toe! Met:

  • De ICT-beleidstool pICTos: Doorloop de procedure online in 3 uur met het hele team onder onze begeleiding. Je houdt er meteen een ICT-jaarplan aan over. Een opleiding volgen? Zie Didacto. Het platform is gratis, de begeleiding is heel goedkoop voor een inleidend gesprek + opleiding + max. 5u nazorg.
  • Wijze Mediaklassen. Voor minder dan 300 euro toveren we je klaslokaal om in een radiostudio of filmset. Je leerlingen worden beginnende 'gamedesigners' of ontwerpers van stripverhalen. We brengen 20 laptops of 10 iPads mee met alle software erbij. Eventueel komen we ook met video- en fotomateriaal. Als leerkracht leer je meteen ook heel wat bij over de integratie van ICT in de klas, het werken aan de ICT-eindtermen en het thema mediawijsheid. Boek ons via de website voor een halve of een hele dag en je bezorgt de leerlingen een unieke ervaring! De lesgever haalt steevast de TOP10 van best geëvalueerde sessies op de ICT-praktijkdag.

Op de blog van Wijze Mediaklassen lees je regelmatig ook interessante artikels en tips, zoals dit filmpje over reclamewijsheid.