Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Wil jij jouw klas of school aanzetten tot ondernemen? Ben je bovendien gebrand om je leerlingen te coachen bij het nemen van hun eerste stappen als ondernemer? Geef dan Plankgas, via dé ondernemingsplan-wedstrijd voor de derde en de vierde graad secundair onderwijs. Misschien wordt jouw groepje de winnaar op ons slotevent op 16 mei 2013 en winnen ze schitterende prijzen.

Je hoeft geen kaas gegeten te hebben van economische vakken. Alle enthousiaste deelnemers maken evenveel kans om te winnen. Doorheen het schooljaar worden jij en jouw leerlingen geholpen en gecoacht bij het opstellen van een ondernemingsplan. Wil je al meer weten over het verloop van de wedstrijd? Neem dan alvast een kijkje op de website.

Voor jou organiseren we op 5 en 7 november een coach-de-coach-sessie waar experts uitleggen wat zo'n ondernemingsplan inhoudt. Zo leer jij alvast de kneepjes van het ondernemersvak. Daarnaast gaan we ook dieper in op de uitdagingen, die er voor jou, als coach, zijn in de loop van de wedstrijd. Via de facebookpagina krijg je regelmatig inspiratie-updates.

Merk op dat de deelname aan Plan(k)gas gecombineerd mag worden met de deelname aan andere projecten en wedstrijden (bijvoorbeeld Pakaan, de leerondernemingen van UNIZO, de mini-onderneming en studentenbedrijven van VLAJO). Hiervoor mogen dus dezelfde ontwerpen, ideeën ... gebruikt worden.

Ben jij alvast geprikkeld om deel te nemen aan deze spannende wedstrijd?

Download onze poster op www.plankgas.be en praat erover in jouw klas! Op deze site vind je ook meer info over de wedstrijd. Of schrijf je meteen in!


De Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen is een initiatief van het Agentschap Ondernemen en kadert in de initiatieven van Vlaanderen in Actie.