Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Technopolis organiseert TOP-dag voor leerkrachten techniek

Ook jij investeert dagelijks in heel veel tijd in het maken van mooie lesblaadjes voor je leerlingen? Je gebruikt zeker een paar heel goede sites tijdens de les techniek? Wel, weet dan dat je niet de enige bent. Op woensdag 24 oktober 2012 willen we je dat bewijzen tijdens de TOP-dag in Technopolis

Maar dan duizend leerkrachten techniek delen vandaag al 537 objecten op KlasCement. Daar moet zeker iets tussen zitten dat jij - eventueel mits aanpassing - in jouw les kan gebruiken.

Neem even je tijd en kom luisteren naar de bijna onbeperkte mogelijkheden van KlasCement, jouw portaalsite voor en door het onderwijs. We voorzien twee sessies:

  • sessie 1, om 09.30 uur in De Kegel : KlasCement voor dummies is bedoeld voor collega's die geen lid zijn van KlasCement of die het amper gebruiken. Motiveer dus zeker ook je collega die KlasCement (nog) niet kent! Je leert je registreren en eenvoudige zoekopdrachten uitvoeren.
  • sessie 2, om 11.30 uur in De Kegel: Ben je reeds wat vertrouwd met KlasCement, dan kies je voor de sessie waar we ingaan op de iets gevorderde mogelijkheden. Je leert o.a. je zoekopdracht bewaren, je verdient punten door extra materiaal toe te voegen, ...

De TOP-dag richt zich naar leerkrachten techniek (eerste graad) maar we tonen graag goede voorbeelden die ook voor de 2de en 3de graad nuttig zijn. Slenter tijdens de TOP-dag gerust ook even over de immer interessante leermiddelenbeurs. Je vindt  uitgevers, producenten en natuurlijk ook een medewerker van KlasCement in De Kubus. 

>> Schrijf je snel in via de website van Technopolis. 

  1. Nog niet geregistreerd? Doe dit eerst door te kiezen voor 'Nog niet geregistreerd'.
  2. Vul het formulier in en 'Verstuur'.
  3. Je zal een e-mail ontvangen om je registratie te bevestiging.
  4. Je krijgt tweede mail met Login en je gekozen wachtwoord. Daarmee kan je aanmelden en inschrijven.

Wie aanwezig is, krijgt gratis extra KlasCementpunten waarmee je weer wat meer lesmateriaal kan downloaden.

Kan je er op 24 oktober niet bij zijn, dan komen we graag voor een presentatie of workshop naar jouw school. Bekijk de voorwaarden op onze nascholingspagina.

We bevelen ook graag nog de sessie 'So you think you can design' aan. Laat je inspireren om met je leerlingen een uitdagend project aan te gaan. Ontwerp een extravagant, betoverend en uniek voorwerp ... Deze sessie gaat door om 13.30 uur in De Kegel in Technopolis.

Tot dan, 
het KlasCement-team