Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Laat je inspireren door je collega's op Edcamp!

Een gratis conferentie waarbij de deelnemers, ook de sprekers en organisatoren zijn. Zo vat je Edcamp in één zin samen. Je komt luisteren, maar doet zelf ook mee. Door twintig minuten iets te vertellen, soep te maken, de afwas te doen, een discussie te leiden... Als je iets wil vertellen, bepaal je het onderwerp zelf, maar alle presentaties hebben één ding gemeenschappelijk: het onderwijs. Toon een geslaagd initiatief op jouw school of verdedig een bepaalde stelling. Kies voor een presentatie of organiseer een discussie met de deelnemers. Het kan allemaal. Enkel verkoopspraatjes zijn uit den boze. Het belangrijkste is dat je meehelpt om er een inspirerende dag van te maken voor alle deelnemers en er niet alleen je eigen ei komt leggen.

Veertig deelnemers zullen kunnen deelnemen aan de allereerste Edcamp op Belgische bodem op zaterdag 17 november 2012. Het “creativity lab” van Flanders DC in Leuven is de uitgelezen locatie voor deze inspirerende dag van 9 tot 15:30 uur.

Bezoek www.edcamp.be voor informatie, inschrijvingen en om nu al te zien wie er wat komt doen. Edcamp wordt georganiseerd door eduCentrum VZW in samenwerking met Flanders DC.