Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Acer for Education
bekijk de videoBekijk de video »   acereducation.benelux@acer.com
 

Acer for Education
is de investering in de toekomst!

Acer heeft een missie en dat is het doorbreken van barrières tussen mensen en technologie. Dit maakt Acer tot de juiste partner voor onderwijsinstellingen. Acer gelooft dat de wereld beter wordt als er meer mensen een betere toegang hebben tot technologie. Daarnaast vinden wij het verspreiden van kennis het meest waardevolle element van automatisering.

Acer ziet het als haar verantwoordelijkheid om de huidige generatie uit te rusten met de kennis die zij in de toekomst nodig hebben. Door het creëren van innovatieve technologieën voor schoolomgevingen kunnen studenten buiten de grenzen op verkenning gaan via nieuwe wegen van communicatie en interactie. De betrouwbare oplossingen van Acer zijn gebruiksvriendelijk voor zowel docenten als studenten, zodat ook leerkrachten gelijke tred kunnen houden met de high-tech wereld van vandaag.

   


Waarom Acer

  • Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Acer zich toegelegd op de behoeften van de onderwijsmarkt en probeert kennis toegankelijk te maken door middel van technologie.
  • Acer is er om de barrières tussen mensen en technologie te doorbreken. Wij zijn ontstaan op basis van deze overtuiging en we blijven ons richten op het voor iedereen toegankelijk maken van technologie.
  • De volledige lijn van aanvullende onderwijsproducten van Acer ondersteunt de 1-op-1 benadering in alle vakken, waardoor pedagogische processen gemakkelijk en efficiënt verlopen.
  • Acer biedt een eenvoudige en inspirerende leeromgeving met een strak design om het leren leuk en spannend te maken.
  • Onderwijsproducten worden speciaal ontwikkeld voor studenten om buiten de grenzen van het klaslokaal op verkenning te gaan. Deze producten zijn gemaakt voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen.
  • Acer is van mening dat verkenning door middel van technologie een recht is, geen privilege. Daarom zijn onze producten betaalbaar, betrouwbaar en robuust om de total cost of ownership te verlagen.
  • De samenwerking tussen Acer en European Schoolnet betekent een investering in de toekomst van het onderwijs. Door de innovatielat hoog te leggen kunnen wij een betere toekomst voor de volgende generatie bieden.
  • Acer ontwikkelt samenwerkingsverbanden met derden om een Education Ecosystem op te zetten voor het leveren van uiterst geavanceerde oplossingen.
   


Het kader
voor digitale klaslokalen

Het doel van Acer is om de onderwijsgemeenschap te voorzien van een kader dat een nieuwe manier van verkennen en interactie mogelijk maakt.

Digitaal leren verwijst naar het creëren van nieuwe leeromgevingen die conventionele barrières doorbreken. Een benadering die het traditionele klassikale onderwijs combineert met nieuwe digitale methoden en instrumenten. Dit maakt het leren leuker en leidt tot betere academische resultaten.

Om een kader voor digitale klaslokalen voor de onderwijsgemeenschap te maken, biedt Acer een scala aan verschillende producten en diensten. Deze variëren van draagbare apparaten (tablets, notebooks en netbooks) voor intelligente klaslokalen en mobiel leren, tot vaste oplossingen (desktops, monitoren, projectoren) voor betrouwbare oplossingen in leslokalen.

   


Service en garantie

De klantenservice en ondersteuning van Acer werkt volgens de hoogste standaard. Acer Service is goed uitgerust om reparaties snel en efficiënt uit te voeren. De call centers van Acer kunnen alle benodigde informatie geven. Elk Acer Repair Center heeft een kwaliteitscontroleteam dat ervoor zorgt dat alle producten en vervangen onderdelen op peil zijn en correct werken.

Alle Acer-producten worden geleverd met een standaardgarantie. Bovenop de standaardgarantie bieden wij Acer Advantage, een aanvullend garantieprogramma dat prioriteit bij reparaties biedt voor het gehele assortiment. Deze optie biedt garantie-uitbreiding bij diverse implementaties, afhankelijk van het product en de gekozen uitbreiding. Voor notebooks is er ook de Accidental Damage Insurance in geval van onverwachte en onvoorziene schade aan het product.

   


Acer Classroom Manager

Multimedia-onderwijs en leren met management en monitoring van pc’s in de klas worden gecombineerd in de Acer Classroom Manager. Deze tool heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die het mogelijk maakt zich te concentreren op het lesgeven in plaats van op het beheer van de verschillende technologische apparaten. Deze software is rijk aan functies en houdt rekening met de individuele behoeften van docenten, studenten en technisch personeel.

Docenten kunnen gemakkelijk interactief met hun leerlingen communiceren, of dit nu individueel, in groepen of klassikaal is: alle computers in het lokaal inschakelen, loggegevens bijhouden, aanwezigheid registreren, geschiedenis van activiteiten inzien, bekijken wat leerlingen aan het doen zijn en hun voortgang controleren en het begrip en inzicht van studenten testen.

Bovendien bevat Acer Classroom Manager multimediale hulpmiddelen voor het onderwijzen van vreemde talen zonder behoefte aan speciale apparatuur.