Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

 

De spellen van Practha stimuleren het visueel en ruimtelijk denken, en dat voor ELKE leerling van het lager onderwijs.
Didactisch spelmateriaal voor klassikaal en individueel gebruik

Houten spelmateriaal voor elke leerling, met zelfcontrole en dat voor de volledige school, klink te mooi om waar te zijn. Toch niet. Wij presenteren u trots ons spellenconcept CHIP. Didactisch spelmateriaal dat kan aangewend worden in de ganse klas en dat voor alle afdelingen van het normaal lager onderwijs en buitengewoon lager onderwijs. 1 product volstaat. Meer informatie nodig? Kijk even naar ons filmpje.

"Ok, allemaal interessant, maar wat houdt dat dan in?" Wel, deze spellen stimuleren het ruimtelijk denken en handelen. In deze tijden van digitalisering proberen wij terug te keren naar de essentie. Ons houten spelmateriaal zorgt er dan ook voor dat kinderen zich het vermogen van analyse en synthese verder blijven ontwikkelen. Om dit te bereiken hebben al onze producten het volgende aan boord:

Ook een meer individuele aanpak is mogelijk!

Naast De Groene Toren voor grotere groepen, bieden ook wij Het Groene Kistje aan. Dit kistje bevat dezelfde materialen als De Groene Toren, maar dan voor 1,2,3 of 4 leerlingen. Ideaal voor een klasbudget. Dit kistje kan ook nog steeds worden toegepast in de klas; zo kan je met een kistje van 3 leerlingen een klasje van 9 kinderen simultaan aan het werk houden.
Meer praktische informatie vind je hier.

.

Referenties? Ja, we hebben die.
Om wat voeling te krijgen met ons product refereren we graag naar onze referentiepagina. Daarnaast heeft het spellenarchief ons reeds een welverdiende 4 op 4 gegeven. Deze recensies vindt u ook op onze referentiepagina. Ook Wendy Peerlings, psychomotorisch therapeute, heeft ons product van naderbij bekeken. Wil je je helemaal onderdompelen in de sfeer van CHIP, kijk dan eens naar wat foto's dat een behulpzame leerkracht voor ons heeft gemaakt. 100% realiteit.

 

      Stel ons een vraag      |      Bekijk onze website      |      Bestel een product      |      Schrijf je in voor de nieuwbrief