Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Pak uit met je kennis over wetenschap

Ben jij een bezige bij in wetenschappen? Experimenteren, proefjes doen en ontdekken zijn je dada? Je werkt leermiddelen uit die de onderzoekscompetenties van je leerlingen uitdagen? Of wetenschap vind je gewoonweg het einde?!

Mogen we je dan binnen het kader van de dag van de wetenschap, die plaatsvindt op 24 november 2013, uitdagen om jouw leermiddelen te delen op KlasCement? Het Leermiddelennetwerk voor en door leerkrachten!

Indien jij een lesdocument ontwikkelde, bijvoorbeeld: werkblad, presentatie, taak, oefening, labo, WebQuest, lesplan, evaluatie of veldactiviteit; je een leerrijke website, app, online-oefening, audio-, beeld- of videomateriaal ontdekte; of een spel, ontdekkoffer of ander leermiddel ontwikkelde, waarmee je je leerlingen in beweging kon zetten? Laat het dan weten, door het te delen met je Vlaamse en/of Europese collega's via KlasCement! Je inspireert er niet alleen anderen mee, maar je krijgt er ongetwijfeld heel wat voor terug: met name erkenning, fierheid, inspirerende, vernieuwende en aanvullende invalshoeken van andere KC-gebruikers en zoveel meer.

Kortom, waar wacht je nog op? Klik op onze knop toevoegen, zet je bijdrage online en klaar ermee. Een tijdsinvestering van een kleine tien minuten die voor één of meerdere collega's misschien een wereld van verschil betekent.

Jouw kennis over wetenschap mag je nu uitpakken, in een beschermd netwerk van 64.000 leerkrachten en ruim 30.000 leermiddelen. KlasCement verwacht je.Lachen