Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Vraag nu een KlasCementbijscholing voor je team aan

Je kan voor het lopende schooljaar nog altijd een KlasCementmedewerker uitnodigen om de geheimen van hét leermiddelennetwerk aan je collega's te komen uitleggen. Ongetwijfeld hebben velen nood aan (bijkomende) tips. Sinds de vernieuwing, doorgevoerd op 18 oktober laatstleden, verwelkomen we dagelijks veel nieuwe leden.

Plant je school dit of volgend schooljaar een personeelsvergadering of een langere bijscholing? Is een deel van het team nog onvoldoende vertrouwd met de zoekfuncties van KlasCement? Vraag vandaag nog een presentatie of workshop aan.

Met de interessante lesblaadjes en –documenten en de goede ideeën die je op KlasCement vindt, win je tijd. Nu delen al bijna 70 000 leden zo'n 32 000 leermiddelen, vrijwel allemaal gratis en uit Vlaanderen. Hoeveel van jouw collega's zijn lid van KlasCement? 

Kies voor ofwel een presentatie van een uur of een workshop van drie uur. In onderling overleg zijn andere formules mogelijk. We hebben een programma voor zowel basis- als secundair onderwijs. 

  • Meer praktische informatie vind je op de expo-pagina
  • Maak je even enkele minuten vrij om geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in te vullen? We nemen spoedig contact met je op.
  • Wie voor de paasvakantie nog voor dit schooljaar een bijscholing boekt, kan genieten van een vlugboekkorting van € 90. Je betaalt dus geen 'forfait' voor verplaatsing en andere kosten.

Ik hoop je weldra (digitaal of in real life) te ontmoeten.

Pascal Craeye
Coördinatie KlasCementbijscholing
bel: 02 55 392 96