Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Wauters en Waes vergaten KlasCement

Tom Waes en Koen Wauters gingen deze week de uitdaging aan om les te geven. Jammer genoeg voor hen, had niemand hen verteld dat ze het warm water niet hoefden uit te vinden. Een eenvoudige zoekopdracht op KlasCement levert ook al heel wat mooi lesmateriaal op. Over Europa hebben we maar liefst 219 leermiddelen voor het lager onderwijs. (403 voor secundair

En dat zijn lang niet allemaal traditionele werkblaadjes. In het aanbod aan leermiddelen over Europa vinden we ook 

Tom Waes in de klas. Bron: VTM

Tom Waes weet niet wat hij hoort. Bekijk het fragment op vtm.be.

Ook de verplaatsing naar de bibliotheek hadden ze niet hoeven te maken. Op onze pagina met een opsomming van sites met vrij te gebruiken afbeeldingen vind je tal van links naar sites waar je gratis afbeeldingen kan vinden. Zo ontdek je er de link naar:

  • gratisfotodownloaden.be waar Wauters en Waes in een handomdraai gratis foto's van Stalin konden opzoeken in verschillende databanken.
  • FreeMap waar ze blinde kaarten van Rusland of Europa hadden kunnen downloaden.

Als ontvanger van deze nieuwsbrief rekenen we er op dat je je collega's niet dezelfde fout als Wauters en Waes laat begaan. Vertel hen over KlasCement en het materiaal dat je er vond. Nodig hen uit om lid te worden van KlasCement en verdien zelf veertig KlasCementpunten per lid dat zich registreert.

Nodig een collega uit voor KlasCement