Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu


Beste, 

In samenwerking met Microsoft kunnen we een nieuwe exclusieve actie lanceren naar onderwijs. Na het grandioze succes van de vorige tabletactie heeft Microsoft besloten een nieuwe actie te lanceren. In de actie is terug een Surface RT tablet beschikbaar (64GB) en op vraag van onderwijs is er nu ook een Surface Pro tablet in de actie opgenomen.  

Graag willen we jullie er ook op attenderen dat we samen met Microsoft een mooie en unieke oplossing kunnen voorstellen voor jullie leerlingen. Leerlingen kunnen beschikken over een gratis Office Pro Plus licentie (winkelwaarde pakket meer dan 400€). Contacteer ons voor meer informatie en de opzet van deze actie binnen jullie onderwijsinstelling.

Als laatste punt halen wij graag aan dat er mogelijkheden zijn om uw MS-KIS-contract te optimaliseren. Contacteer ons voor meer info! 
 

1. Surface actie onderwijs (Opgelet OP=OP!) 


Na het grandioze succes van de vorige actie omtrent het Surfaceverhaal kunnen we jullie in samenwerking met Microsoft een nieuwe exclusieve actie voorstellen. Uit deze actie blijkt duidelijk dat Microsoft verder wil investeren in onderwijs. Op vraag van onderwijs kunnen we als extra naast het RT-model nu ook een model aanbieden uit de PRO-reeks die nog een pak extra mogelijkheden geeft. De RT-versie die we aanbieden is nu de 64GB-versie, dus meer opslag. Een overzicht: 

Surface RT 64 GBmet gratis touchcover naar keuze (zwart/wit/blauw) en dit terug aan een zeer sterke prijs: 247€ excl btw (299€ incl btw). Inclusief deze prijs heb je ook de volledige versie van Microsoft Office met Word, Excel, Powerpoint,Onenote en Outlook (In totaal voor meer dan 200€ aan cadeau’s)

Surface Pro 128 GB - met Typecover en extra garantie (2 jaar naar 3 jaar) voor een exclusieve prijs van 610€ excl btw (739€ incl btw), een korting van meer dan 300€. De Surface Pro beschikt over een krachtige I5-processor, 4GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Bekijk zeker de verdere technische specificaties op onze website. 

Mag ik meerdere tablets bestellen? 
U mag meerdere tablets bestellen. Onderwijsinstellingen kunnen meerdere tablets bestellen via mail, pieter@studentcenter.be of per fax op het nummer 09/337.77.09. 

Mogen mijn leerlingen, ouders van leerlingen, leerkrachten, medewerkers tablets bestellen? 

Bovenstaanden mogen zonder probleem tablets bestellen, ze kunnen deze bestellen via onze onlineshop www.studentcenter.be/shop of via mail naar pieter@studentcenter.be of pieter@robca.be. Elke klant ontvangt dan een individuele afrekening zonder dat de school administratief tussenbeide moet komen.

Kunnen wij de tablets bekijken?
Dit kan zonder probleem, wij bezoeken u graag op school zodat iedereen de tablet kan zien, ermee werken en spelen. Vraag uw roadshow aan op pieter@studentcenter.be of pieter@robca.be 

2. Gratis Office Pro Plus Licentie voor uw leerlingen: 

Afgelopen zomer sloten de Vlaamse minister van Onderwijs en de VLHORA-VLIR (Vlaamse Hogescholenraad/Vlaamse Interuniversitaire raad) een raamcontract af met Microsoft, waaronder Vlaamse scholen, hogescholen en universiteiten voordelig toegang krijgen tot licenties op softwarepakketten van de Amerikaanse gigant, met besturingssysteem Windows en kantoorsoftware Office op kop. In dat raamcontract zaten ook voordelige licenties voor thuisgebruik. 

De voordelen gaan vrij ver. Het gaat om een versie waarin naast de gebruikelijke kantoorsoftware (tekstverwerker Word, presentatiepakket PowerPoint, rekenblad Excel en digitaal notitieblok OneNote) onder meer ook videoconferencingsoftware zit. Alle programma's zijn ook online beschikbaar. Bovendien mag iedere leerling of student het pakket op maximum vijf pc's of Macs installeren, zodat ook andere gezinsleden er in principe van kunnen profiteren. 

Dankzij de samenwerking tussen Microsoft en Studentcenter/Robca kunnen wij deze oplossing aanbieden en uitrollen op jullie school. Contacteer ons voor
verdere info en modaliteiten. 

Mail naar pieter@studentcenter.be of pieter@robca.be voor verdere info. 


3. Optimalisatie van uw MS-KIS-contract

Microsoft licenties op school? Wist u dat er binnen MS-KIS verschillende mogelijkheden zijn? Kent u reeds MS OVS? Aarzel niet ons te contacteren voor een optimalisatie van uw contract! 

Mail naar pieter@studentcenter.be of pieter@robca.be voor verdere info.

 

Meer info:

pieter@robca.be
pieter@studentcenter.be
Robca BVBA/Studentcenter

Lepelstraat 15 – 9160 Lokeren
Notelaarsstraat 6 – 3200 Aarschot
Telefoon: +32 9 33 777 03
GSM: 0476/70.63.55
Fax: +32 9 33 777 09