Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu


Beste, 

In samenwerking met onze partner Samsung kunnen wij je een mooie unieke onderwijsactie aanbieden. 

In deze actie is er gekozen voor de Samsung Galaxy Tab 3, de meest populaire tablet bij consumenten, en de Samsung Google Chromebook. Op deze manier wil Samsung zich verder profileren als de onderwijspartner bij uitstek. 

Een overzicht van de actie: 

1. Samsung Galaxy Tab 3 

De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Wifi draait op Android 4.2 en is net iets groter dan zijn kleinere broertjes de Tab 3 7.0 en de Tab 3 8.0. Op het heldere 10.1 inch scherm browse je snel door je favoriete webpagina's en apps. Dit komt door de snelle 1,6 GHz dual-core processor, een werkgeheugen van 1 GB en de mogelijkheid om verbinding te maken met een Wifi-netwerk. Met de 3 megapixel camera aan de achterkant en 1,3 megapixel camera aan de voorkant leg je alle leuke momenten vast. Op de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 zit een standaard opslaggeheugen van 16 GB, dit is uit te breiden tot maximaal 64 GB.

De tablet is beschikbaar in de witte en zwarte kleur. 

Samsung Galaxy Tab 3 - 10" - 16 GB - Wifi: 189€ excl btw (229€ incl btw) 

Mag ik meerdere tablets bestellen? 
Je mag meerdere tablets bestellen. Onderwijsinstellingen kunnen meerdere tablets bestellen via mail, pieter@studentcenter.be of per fax op het nummer 09/337.77.09. 

Mogen mijn leerlingen, ouders van leerlingen, leerkrachten, medewerkers tablets bestellen? 
Ze mogen zonder probleem tablets bestellen via onze onlineshop www.studentcenter.be/winkel of via mail naar pieter@studentcenter.be of pieter@robca.be. Elke klant ontvangt dan een individuele afrekening zonder dat de school administratief dient tussenbeide te komen. 

Kunnen wij de tablets bekijken? 
Dit kan zonder probleem. Wij bezoeken jullie graag op de school zodat iedereen de tablet kan zien en ermee kan werken en spelen. Vraag de roadshow aan op pieter@studentcenter.be of pieter@robca.be 

 
2. Samsung Google Chromebook 

Op vraag van de onderwijsinstellingen heeft Samsung besloten om ook de Samung Google Chromebook mee op te nemen in de actie. 

Een Google Chromebook ziet eruit als een notebook en voelt als een notebook maar Chromebooks zijn een nieuw type computer waarmee je sneller en gemakkelijker kunt werken. Ze zijn voorzien van Chrome OS, een besturingssysteem dat standaard is uitgerust met meerdere beveiligingslagen, cloudopslag en de populairste Google-producten.
Het zijn snelle, draagbare computers die leerlingen en stafleden toegang geven tot de educatieve apps en bronnen die beschikbaar zijn op internet. Met een accu die de hele dag meegaat, ingebouwde virusbescherming en wifi- en 3G-functionaliteit kunnen leerlingen overal leren.

Chromebooks worden geleverd met apps voor dagelijkse activiteiten en er zijn nog duizenden andere apps beschikbaar in de Chrome Web Store. Apps zijn de programma's die je op een Chromebook gebruikt om bijvoorbeeld documenten te maken, presentaties te bewerken en websites te ontwikkelen. Je hoeft geen software meer te kopen en te installeren: er zijn duizenden gratis apps die automatisch up-to-date blijven. 

Technische specificaties:
Beeldschermdiagonaal: 11.6 " LED
Besturingssysteem/software:Chrome OS
Geheugen: 2 GB
Harde schijf:16 GB SSD 
Processormodel: Exynos 5250  

De Samsung Chromebook is beschikbaar aan 222€ excl btw (269€ incl btw) 

Je kan zonder probleem meerdere stuks bestellen. Ook dit aanbod geldt voor leerlingen, medewerkers, leerkrachten en ouders van leerlingen.

Bestellen kan via mail op pieter@studentcenter.be of pieter@robca.be of via fax op het nummer 09/337.77.09

 

Meer info of bestellingen:
pieter@robca.be
pieter@studentcenter.be

Robca BVBA/Studentcenter
Lepelstraat 15 – 9160 Lokeren
Notelaarsstraat 6 – 3200 Aarschot
Telefoon: +32 9 33 777 03
GSM: 0476/70.63.55
Fax: +32 9 33 777 09