Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

 
Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk online
Alles begint met een goed geïnformeerde leerkracht

Beste leerkracht,

 

Bent u graag op de hoogte van de belangrijkste mondiale trends, tendensen en veranderingen? Wil u grondig en professioneel geïnformeerd worden over onze wereld met een aanbod op uw maat? Dan biedt MO* u het geschikte kanaal!

 

De wereld in huis voor slechts € 16

MO* brengt u per seizoen een omvangrijk mondiaal tijdschrift met de beste beeldverhalen, essays en interviews. Een must voor wie even stil wil staan bij de fundamentele vragen in onze snel veranderende wereld. Een jaarabonnement op MO*magazine kost normaal gezien €20, maar voor leraars met een lerarenkaart geldt een korting van 20%. Voor slechts €16 bent u dus het hele jaar door mee met de recente ontwikkelingen wereldwijd. Door uw MO*abonnement steunt u ook de mondiale journalistiek in ons taalgebied. Doen dus!

 

ABONNEER U NU!


 

2x per week het beste van MO* gratis in uw mailbox

MO* verstuurt elke maandag en vrijdag ook de gratis nieuwsbrief eMO*. Zo krijgt u twee keer in de week het beste van MO* in uw mailbox. Wil u elke week geïnformeerd worden over het interessantste en belangrijkste wereldnieuws? Schrijf u dan nu in en mis niks van ons interessante aanbod!

 

SCHRIJF U NU IN!


 

Blijf ook van MO* op de hoogte via Facebook en Twitter

 

De redactie van MO* wil u als leerkracht graag informeren over onze complexe en snel veranderende wereld. Wij staan garant voor betrokken en betrouwbare journalistiek en hopen onze expertise en inhoud met u te kunnen delen. Zorg er dus voor dat u ook goed geïnformeerd bent.

 

Vriendelijke groeten,

 

De redactie van MO*

 

P.S.: Vragen over ons aanbod? Mail naar info@mo.be of bel +32 (0)2 536 19 77.