Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

 
 
 

Prowise Presenter

Breng uw lessen tot leven met de Prowise Presenter software. Werken met een digitaal bord wordt kinderspel. Combineer de vele educatieve gereedschappen om uw uitleg te vertalen in een boeiende en effectieve les. De vele duizenden gratis lessen maken het lesgeven gemakkelijker, innovatiever en leuker.

Interactie met het digitale bord en "any device" wordt mogelijk gemaakt door het innovatieve en gebruikersvriendelijke ProConnect. Deze functionaliteit van de Presenter werkt altijd en overal waar een internetverbinding is. In combinatie met de speciale ProConnect gereedschappen, waaronder de ProQuiz, verzamelt u in een handomdraai alle meningen en antwoorden van alle deelnemers. Handmatig nakijken hebben we van u overgenomen, de resultaten kunt u digitaal bekijken, analyseren en bewaren. Hierdoor bespaart u kostbare tijd.

Prowise Presenter is bord-onafhankelijke cloud software die je vanaf iedere plek en op elk type notebook, tablet, PC of digitaal bord, kunt benaderen, thuis of op je werk.

U kunt de Prowise Presenter gratis gebruiken. Voor het delen van lessen is echter een betaald Pro account nodig.

Klik hier voor een inspirerende Presenter film of kijk voor meer informatie op didakta.be of prowise.com.

 

 


 
 

Activeer een gratis Prowise Presenter Pro account!

In samenwerking met de exclusieve Belgische partner van Prowise, de firma Didakta, biedt KlasCement u als lid een jaar lang gratis een Presenter Pro account t.w.v. € 30,- excl. BTW aan.
Middels deze link kunt u uw gratis Pro account activeren.
Wij wensen u veel gebruiksgemak toe.


 


 
 

Presenter schoolaccount

Gebruik Prowise Presenter schoollicentie als de nieuwe standaard voor al uw digitale schoolborden. Met een Presenter schoolaccount kunt u bijvoorbeeld profiteren van een inspirerende les van een van uw collega's of wellicht inspireert u uw collega's met een zelf gemaakte interactieve les.

Voor een gedegen advies of extra aantrekkelijke voorwaarden verwijzen we u graag naar de firma Didakta te Zwevezele.


 


 
 

Leerkrachtenopleiding

Didakta investeert graag in de onderwijzers van de toekomst. Belgische leerkrachten in opleiding komen daarom in aanmerking voor gratis Prowise Presenter Pro licenties.

Informeer bij Didakta naar deze onderscheidende marktbenadering.

 

 


www.prowise.com