Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

 • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
 • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

 
Als toonaangevende en gedreven speler op de markt van educatieve uitgaven ontwikkelt Van In producten en diensten die leerkrachten maximaal ondersteunen en inspireren, zodat hun leerlingen zich ten volle kunnen ontplooien. We willen innoverende leermiddelen maken die zo dicht mogelijk aansluiten bij wat de gebruikers nodig hebben. Onze uitgaven komen tot stand dankzij de feedback van onze veeleisende gebruikers, de inzet en deskundigheid van onze auteurs en de gedrevenheid van ervaren medewerkers.
 
We maken deel uit van de Europese Sanoma Learning groep. Zo willen we onze basis voor de toekomst verder verstevigen. VAN IN wil meer dan ooit dé Belgische expert zijn in kwaliteitsvolle educatieve uitgaven. Met een oog voor mensen en een hart voor onderwijs.
 
 
Voor ons team ‘secundair onderwijs’ zijn wij op zoek naar een enthousiaste (m/v)
 
ASSISTENT UITGEVER
verantwoordelijk voor contentmanagement
 

Het uitgeefteam is de motor van de organisatie: ze werkt steeds aan vernieuwende en didactisch sterke multimediale uitgeefconcepten voor het onderwijs. Als assistent uitgever werk je nauw samen met uitgever en (externe) auteursteams. Je volgt je auteursteams en eigen (deel)projecten op. Vanuit je opgebouwde expertise werk je bij de marktintroductie samen met de marketeer en uitgever aan een professionele en aantrekkelijke communicatiemix. Je bouwt je kennis van de markt uit door het leveren van naservice en het onderhouden van een professioneel netwerk. Je rapporteert aan de uitgeefmanager.

 
Verantwoordelijkheden
 
 • Je coördineert de volledige folio en digitale contentflow van een uitgeefproject vanaf de opstart van een auteursploeg door de uitgever tot en met het aanleveren van de finale auteurskopij aan realisatie. Je bewaakt de planning en kwaliteit van de content in alle fasen van het traject en stuurt bij waar nodig. 
 • Je begeleidt auteurs tijdens het schrijven van de content in auteurstemplates en content management systemen en staat garant voor het tijdig aanleveren van de kopij. Je bouwt mee aan een langetermijnrelatie met de auteurs: je bent hun eerste aanspreekpunt en werkt actief mee aan een voor hen gunstig werkklimaat.
 • Je werkt nauw samen met het realisatieteam om een vlotte en efficiënte realisatie van je producten te waarborgen. 
 • Je werkt mee aan de ontwikkeling van marketingmateriaal als catalogi, folders en syllabi. 
 • Je fungeert, samen met de uitgever, als aanspreekpunt voor interne en externe klanten met betrekking tot inhoudelijke en praktische vragen over uitgaven
 • Je onderhoudt, samen met de uitgever, een relevant netwerk van klanten. Je voert klantengesprekken over service, tevredenheid en kansen en rapporteert daarover aan de uitgever.
 • Je volgt onderwijsvernieuwingen mee op en bent daarom regelmatig aanwezig op relevante beurzen en studiedagen.
 
Profiel
 
 • Je genoot een hogere opleiding en hebt een sterke aantoonbare interesse in wetenschap en wiskunde, het onderwijs en onderwijsdidactiek. Je werkt planmatig, pro-actief en resultaatgericht. Tijdens de ontwikkeltrajecten kan je flexibel inspelen op onverwachte omstandigheden. Je rapporteert helder en spontaan over de voortgang van je projecten.
 • Je werkt graag samen: je bent positief ingesteld, constructief en communiceert vlot. Je gaat voor het teamresultaat.
 • Je schakelt makkelijk van conceptueel denken naar operationeel bezig zijn; van nauw samenwerken met interne collega’s naar het professioneel begeleiden van externen.
 • Je bent markt- en klantgericht.
 • Je hebt een sterke interesse voor en zo mogelijk al ervaring met digitale en multimediale toepassingen. Ervaring met content management systemen en auteurstemplates strekt tot aanbeveling. 
 • Je kan flexibel omgaan met je werktijden: vergaderingen na kantooruren of op zaterdag schrikken je niet af.
 
Aanbod
 
Je mag rekenen op een motiverend loon. Er wacht je een inspirerende werkomgeving waar leren centraal staat en je kansen krijgt om ambities waar te maken. Een on-the-job training biedt je alle mogelijkheden om te groeien in je functie. 
 
Interesse 
 
Stuur je cv en motivatiebrief naar Karin Cuypers, HR business partner: hrm@vanin.be