Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Schoolnet+  De modulaire ICT-oplossing voor scholen


Met het nieuwe Schoolnet+ biedt Telenet Business een antwoord op de groeiende vraag van scholen naar een krachtige, stabiele en betaalbare breedbandinternetverbinding. Schoolnet+ werd ontwikkeld in samenwerking met de Vlaamse overheid. Daardoor hoeven scholen geen aanbestedingsprocedure te volgen en is er geen extra administratie.

Met de supersnelle en ultrabetrouwbare internetverbinding van Schoolnet+ kunnen scholen zonder zorgen al hun digitale uitdagingen aan. Ze zijn altijd online, hun dataverbruik is onbeperkt en er zit geen limiet op het aantal gebruikers dat tegelijk online kan.

De scholen kunnen zelf hun bandbreedte kiezen: 60/6 Mbps, 120/10 Mbps of 240/40 Mbps. Aansluiten kan via glasvezel of coax. Het glasvezelaanbod bestaat uit verschillende profielen met snelheden van 50 tot 500 Mbps symmetrisch. Telenet Business zorgt bovendien voor het technische beheer en biedt een professionele ondersteuning.

De + in Schoolnet+ staat voor vier extra modules die de scholen naar keuze kunnen toevoegen aan hun internetverbinding. Het gaat om professionele beveiligingsopties, krachtige wifi en een back-uplijn voor een gegarandeerde continuïteit. Scholen met meerdere locaties tot slot kunnen al hun locaties op een veilige en efficiënte manier met elkaar verbinden tot één geïntegreerd netwerk.


De modulariteit van Schoolnet+ maakt dat elke school zijn ideale oplossing kan samenstellen, van de lokale basisschool tot de grote scholengroep.
Alle details op telenet.be/schoolnet of via 0800 66 889.