Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Workshops, infosessies en inspiratiebeurs

Op 16, 17 en 18 oktober rollen we onze rode loper uit en reiken we leerkrachten nieuwe ideeën en werkvormen aan om hun lessen nog STEMmiger te maken. Inschrijven is gratis en kan vanaf 6 september. Je kan nu al gaan grasduinen in ons aanbod!

Waarom deelnemen aan de STEM-dagen?

De vraag is eerder 'waarom niet'... Je krijgt de kans om op een informele manier de handen uit de mouwen te steken in Technopolis, ideeën uit te wisselen met leerkrachten, standhouders, lesgevers... Én je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en visies op het vlak van STEM. Bovendien is je deelname volledig gratis. Dit jaar verleggen we onze focus een beetje. STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics) is inmiddels méér dan de som van de vier letters: het is een vakoverschrijdend verhaal waarbij integratie van probleemoplossend denken, onderzoekend leren, maatschappelijke relevantie, samenwerken in teamverband, houding van de leerkracht... centraal staan.

 STEM-dagen

Wat staat op het programma?

Een plenaire sessie (nieuw!), workshops en infosessies, een inspiratiebeurs, …. Niets ontbreekt om jezelf volledig te kunnen onderdompelen in STEM. Het complete programma met alle tijdstippen en onderwerpen vind je hier. Ga gerust al eens op verkenning. Inschrijven kan pas vanaf vanaf 6 september (15u) tot 1 oktober middernacht.

STEM-dagen