Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Ontdek handige ICT-tips en leer KlasCement beter gebruiken

KlasCement biedt je dit schooljaar nog één keer de kans om gratis op individuele basis een workshop te volgen in jouw buurt.

Als je denkt KlasCement al goed te kennen, leer je in zo'n workshop nog meer tips en trucs om beter te zoeken en tijd te winnen. We tonen je ook enkele minder gekende mogelijkheden van KlasCement en je krijgt er een heleboel praktische computertips bovenop. Lachen

De workshop is nuttig voor elke gebruiker (beginner of al jarenlang lid) en voor leerkrachten van kleuter- tot hoger en volwassenen onderwijs.

Getuigenissen achteraf bevestigen: "Niet alleen nuttig om KlasCement efficiënter te gebruiken, vele tips zijn ook zinvol in mijn dagelijks werk."

De bijna 50 000 leermiddelen en het spectaculair toegenomen ledenaantal tijdens het afgelopen schooljaar bewijzen meer dan voorheen dat er in het onderwijs nood is aan het delen van elkaars werk en expertise.

Kortom, wil je mee zijn met de laatste ontwikkelingen in het gebruik van het leermiddelennetwerk? Schrijf je dan als de bliksem in, want de eerstvolgende bijscholingen zijn er al op 7 februari in Gent en Leuven.

Kan jij je niet vrijmaken op één van onze data? Misschien een collega wel!

Vind je het eerder zinvol om een workshop met je ganse team te volgen?
Dan kan dit uiteraard ook, we komen immers graag naar je school

Hopelijk ontmoeten we jou binnenkort eens live. Knipogen