Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

     
 

banner hidrodoe

 
   

Nieuwsbrief Hidrodoe 21 maart 2018

 

 

22 maart is WereldWATERdag!

Aaaah … water! Oh zo belangrijk maar ook oh zo leuk!  6 of 12 jaar? Kinderen houden van water. Een klasuitstap naar Hidrodoe is dan ook een supergoed idee. Want hier spelen ze met water én tegelijkertijd leren ze fantastisch veel nieuwe dingen.

Wat kan je allemaal doen?

We hebben drie supertoffe activiteiten:

  • Bezoek Hidrodoe: Download een zoektocht en stuur je leerlingen op pad in de wondere waterwereld van Hidrodoe. Volg onze boeiende wetenschapsshow over gezonde voeding. En uiteraard kunnen ze Spetter aan het werk zien in onze 4D-film Teruggespoeld.
  • Boswandeling: Wandelen kan voor sommige leerlingen saai zijn, maar niet het HidroDOEpad. Deze is volledig vernieuwd. Je gaat op pad in het bos met een boekje vol leuke opdrachten. Wedden dat je leerlingen het leuk vinden?
  • Wateronderzoek: Wil je alles weten over de beestjes die van nature in het water leven? Volg dan onze workshop wateronderzoek. De leerlingen gaan zelf op onderzoek uit onder leiding van een ervaren gids. Lees meer op onze site.

Zoek je nog een uitstap voor dit schooljaar?

Hidrodoe werkt met drie tijdsblokken: één in de voormiddag en twee in de namiddag. In elk tijdsblok kan je één activiteit boeken. Voor het bezoek aan Hidrodoe is er dit schooljaar niet veel plaats meer in de voormiddag, wel nog in de namiddag. Combineer een boswandeling in de voormiddag met een bezoek aan Hidrodoe in de namiddag en je hebt een mooi gevulde dag.

Wist je trouwens dat je in Hidrodoe ook van 15.00 uur tot 17.00 uur een activiteit kan boeken? Misschien is dit wel iets voor jouw klas?
Wil je weten of de gewenste dag nog vrij is, bel of mail ons.

Pssst...!
Wil je een gouden tip? Boek dan nu alvast voor volgend schooljaar. Zo ben je zeker van je plaatsje. Inschrijven doe je via onze gloednieuwe webshop!

En vergeet niet: bij ons zijn leerkrachten echte water-VIP's. Zij mogen altijd gratis binnen!

Volg ons op sociale media voor de laatste nieuwtjes!


Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe initiatieven, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

 
   
 

footer