Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

banner hidrodoe

 

 Nieuwsbrief Hidrodoe 21 maart 2018

 

 

  22 maart is WereldWATERdag!

Aaaah … water! Oh zo belangrijk maar ook oh zo leuk!  Spitter, spetter, spat! Welke kleuter speelt er nu niet graag met water? Iedereen toch! Een klasuitstap naar Hidrodoe is dan ook een supergoed idee. Want hier spelen ze met water én tegelijkertijd leren ze fantastisch veel nieuwe dingen.

Wat kan je allemaal doen?

Voor de kleuters hebben we twee supertoffe activiteiten:

  • Bezoek Hidrodoe: De kleuters verkennen de wondere waterwereld van Hidrodoe door een aantal opdrachten uit te voeren. Zo helpen ze Spetter om het kraantjeswater te redden. De opdrachten zijn op het niveau van de oudste kleuters. En uiteraard kunnen ze Spetter aan het werk zien in onze 4D-film Teruggespoeld.
  • Kleuterwandeling: Heb je al eens van bosmemory gehoord? En weet jij welke kriebelbeestjes er te vinden zijn in het bos? Professor Tack weet er alles van en gidst je door een leuke wandeling van 1,5 km. Meer info op onze site.

Zoek je nog een uitstap voor dit schooljaar?

Hidrodoe werkt met drie tijdsblokken: één in de voormiddag en twee in de namiddag. In elk tijdsblok kan je één activiteit boeken. Voor het bezoek aan Hidrodoe is er dit schooljaar niet veel plaats meer in de voormiddag, wel nog in de namiddag. Combineer een kleuterwandeling in de voormiddag met een bezoek aan Hidrodoe in de namiddag en je hebt een mooi gevulde dag.

Kleuters zijn welkom op maandag en vrijdag. Lunchen kan in het Watercafé. De kleuters brengen hun eigen lunchpakket mee en wij zorgen voor heerlijk, lekker water.
Wil je weten of de gewenste dag nog vrij is, bel of mail ons.

Pssst...!
Wil je een gouden tip? Boek dan nu alvast voor volgend schooljaar. Zo ben je zeker van je plaatsje. Inschrijven doe je via onze gloednieuwe webshop!

En vergeet niet: bij ons zijn leerkrachten echte water-VIP's. Zij mogen altijd gratis binnen!

Volg ons op sociale media voor de laatste nieuwtjes!


Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe initiatieven, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

 
 

footer