Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Versterk ons team en ICT-coördinatoren in Vlaamse scholen!

KlasCementteamIT is cool!

KlasCement zal vanaf volgend schooljaar haar werkterrein uitbreiden met een innovatief kennis- en expertisecentrum voor de ondersteuning van ICT-coördinatie op school.

Dat betekent ook een fikse uitbreiding van ons fantastisch team! Grijp jouw kans om ons en ICT-coördinatie op scholen in Vlaanderen te versterken.

We zoeken verschillende profielen.

  1. Twee voltijdse programmeurs (één als gedetacheerde, één als ambtenaar) om onze websites verder uit te bouwen. Kennis van systeembeheer is een pluspunt.
  2. Een ICT-coördinator uit basisonderwijs én een ICT-coördinator uit secundair onderwijs die moderator worden en het leermiddelennetwerk inhoudelijk verrijken met documenten die van leden komen en informatie die elders op internet te vinden is. Halftijds.
  3. Een ICT-coördinator die adviezen verstrekt voor de overheid om te onderhandelen bij raamcontracten; die relevante ICT-adviezen en -rapporten uit andere landen naar de Vlaamse context vertaalt; die gidsen over actuele onderwerpen publiceert, zoals BYOD, de implementatie van regelgeving, de privacywet, .... Je bent een schrijftalent en kan onderhandelen. Halftijds.
  4. Ter info om door te sturen naar je collega's: Voor onze volledige afdeling zoeken we ook nog een gedetacheerd leerkracht als communicatiemedewerker. Halftijds.

Dit kenniscentrum zal ICT-coördinatoren ondersteunen en de netwerking tussen ICT-coördinatoren stimuleren zodat ze elkaar online en offline weten te vinden.

Kandideren kan tot en met 1 juli. Je start vanaf 1 september 2018.

Go for IT!                                                                            https://tinyurl.com/kcictco18